Van Oordt rode header logo
Logo Melvita

Een mooi Nederlands merk, puur natuurlijk en met zorg bereid. Dat is Melvita honing. Gevestigd in de Flevopolder en sinds 1977 ‘s lands toonaangevende imkerij. Van Oordt is trots op de samenwerking met Melvita honing als exclusief distributeur van Melvita binnen Foodservice. Daarnaast verpakken wij de cups en sticks voor Melvita.

Melvita, voor elk moment!
Melvita laat graag zien dat je met honing eindeloos kunt variëren. Honing is lekker als broodbeleg, door de thee of yoghurt. Maar er kan zoveel meer met honing, als zoet accent en natuurlijk alternatief voor geraffineerde suiker. Als smaakmaker in dressings, over geitenkaassalade, crostini of champignons. Met het gebruik van portieverpakkingen geef je de gast de keuze en de vrijheid om zelf een persoonlijke, zoete touch aan te brengen.

Moment van

Onbijt
&
Lunch

De cups zijn afgestemd op gebruik als broodbeleg en gevuld met 15 gram Melvita honing. Ideaal om te gebruiken bij het selfservice buffet of als extra smaakmaker ‘on the side’ bij een gerecht.

  • Praktisch, geen extra handling
  • Geen geplak en geknoei
  • Geen verspilling
  • Hygiënische eenpersoonsverpakking
Melvita honing cup Bekijk productinformatie

Moment van

Thee

Honing wordt gewaardeerd bij de thee. Vervang daarom bij het serveren van thee de suikerstick eens door een Melvita honingstick. De dosering van 8 gram is hierop afgestemd. Uw gast zal de geste waarderen. Ook handig voor selfservice counters en on-the-go servings.

Melvita honingstick Bekijk productinformatie

Verkrijgbaar bij

Melvita sticks en cups zijn verkrijgbaar bij uw groothandel.
Onze Sales helpt graag sales@oordt.com, tel. 0186 - 630 611.